Hallo allemaal!

Nog maar een dag te gaan. Wat gaat de tijd toch snel! Vandaag heeft de onderbouw het sokkenspel gespeeld in de ochtend en heeft de bovenbouw zeepzitvoetbal gespeeld in de middag. Verder is er veel op het kamp gespeeld en hebben alle groepjes geoefend voor de bonte avond. Er viel af en toe wat regen waardoor we moesten schuilen in de grote tent maar dat mocht de pret niet drukken!

En dan morgen…
Morgen is alweer de laatste dag van KVW 2021. Om 09.00 worden jullie weer op het land verwacht met spulletjes voor de rommelmarkt. Wij willen nadrukkelijk vragen om alleen spullen aan je kinderen mee te geven waar je écht nog iets mee kan.
Vanwege corona is het niet toegestaan dat de ouders het kamp betreden zonder toegangsbewijs en daarom hebben wij het volgende bedacht voor het afleveren van de spullen: Bij de ingang zullen 20 genummerde pionnen klaar staan voorbij de rijplaten. Het is dan de bedoeling dat de spulletjes snel bij het groepsnummer van de kinderen wordt neergelegd. Het is écht de bedoeling dat dit snel gebeurd om ons zo goed mogelijk aan de coronaregels te kunnen houden.
Om 12.30 uur dan gaan de hekken open voor de rommelmarkt. Om 12.45 uur begint het eieren gooien. Om 15.00 uur is de rommelmarkt en het eieren gooien afgelopen. Dan zijn jullie om 19.30 uur allemaal weer welkom om de week knallend af te sluiten! Tijdens de bonte avond zullen wij chips en nootjes verkopen in de grote tent. Lekkernijen van thuis zijn daarom niet toegestaan!

Nog belangrijk!

  • Voor toegang tot de rommelmarkt of de bonte avond is morgen een toegangsbewijs vereist waarmee je kan aantonen dat je volledig gevaccineerd bent, of hersteld bent van corona of binnen de afgelopen 24 uur negatief bent getest op corona. Dit toegangsbewijs kan een QR code zijn in de CoronaCheck-app of een uitgeprint coronabewijs dat verkregen kan worden via de website CoronaCheck.nl. Zonder een toegangsbewijs ben je niet welkom op het kamp! Alleen een mail met daarin een negatieve testuitslag is dus niet voldoende.
  • Bij de ingang moet je een geldig legitimatiebewijs (rijbewijs, ID-kaart of paspoort) kunnen tonen.
  • Overdag op de rommelmarkt en bij het eieren gooien kan er alleen met contant geld betaald worden. ’s Avonds zal er wel de mogelijkheid zijn om te pinnen.

Dan nog even het standaardlijstje met handige spullen:

  • Een flesje drinken (of meer). Lege flesjes kunnen wij op het kamp of bij een post opnieuw vullen met ranja of water.
  • Petje
  • Lunchpakketje
  • Zonnebrand

We zien jullie graag morgen om 09.00 op het land!
Groetjes,
Alle vrijwilligers van KVW Lith

KVW 2021, dag 6 (27-08-2021)