DAG 5

Hallo allemaal!

Vandaag zijn we begonnen met het toneelstukje. Basje heeft nog steeds zijn verborgen talent niet gevonden en gaat morgen weer een nieuwe leuke circusact proberen. Na het toneelstukje begon de zeskamp. Tijdens de zeskamp hebben alle kinderen heerlijk met water kunnen spelen, op het springkussen gespeeld en andere leuke dingen gedaan.

Vanavond:
Vanavond wordt door de onderbouw het huntspel gespeeld en de bovenbouw gaat het casinospel spelen en daarna zal het bosspel plaatsvinden voor de bovenbouw. Hieronder zullen we de tijden opsommen:

  • 19.00 uur: start programma onderbouw en bovenbouw
  • 21.30 uur: einde programma onderbouw
  • 00.30 uur: einde programma bovenbouw (dit kan ook iets uitlopen)

En dan morgen…
De onderbouw gaat morgen het sokkenspel spelen. De bovenbouw gaat zeepzitvoetbal doen. Beide groepen zullen ook wat tijd hebben om te oefenen voor de bonte avond. Neem dus allemaal weer badkleding, een handdoek, slippers en droge kleding mee. Een lunchpakketje is niet nodig, daar zullen wij voor zorgen. Iedereen krijgt een lekker frietje van de sleutel. Om 16.00 uur mogen alle kinderen weer opgehaald worden. 

Dan nog even het standaardlijstje met handige spullen:

  • Een flesje drinken (of meer). Lege flesjes kunnen wij op het kamp of bij een post opnieuw vullen met ranja of water.
  • Petje
  • Zonnebrand

Nog belangrijk:
Morgen moeten de kinderen van de onderbouw op de fiets naar het kamp komen zodat we naar het dorp kunnen fietsen aangezien het een stukje lopen is.

Voor de duidelijkheid:
Voor toegang tot de rommelmarkt of de bonte avond op de zaterdag is een toegangsbewijs vereist waarmee je kan aantonen dat je volledig gevaccineerd bent, of hersteld bent van corona of binnen de afgelopen 24 uur negatief bent getest op corona. Dit toegangsbewijs kan een QR code zijn in de CoronaCheck-app of een uitgeprint coronabewijs dat verkregen kan worden via de website CoronaCheck.nl .

Groetjes,
Alle vrijwilligers van KVW Lith

KVW 2021, dag 5 (26-08-2021)