44

Zondag 4 augustus tot en met zaterdag 10 augustus 2024 barst KVW Lith weer los!

De opening is om 11.00 uur. Na de opening worden de groepjes ingedeeld en kunnen kinderen kennis maken met de leiding. De dag loopt ten einde om 16.00 uur. De kinderen krijgen aan het begin van de week een actueel programma boekje, waarin ook de leiding zich aan u voorstelt.

Maandag

Op deze dag gaan we hutten bouwen! Wij zorgen voor de nodige pallets, maar natuurlijk is het ook toegestaan spullen van thuis mee te nemen om de hut verder te verfraaien. Een zeil is bijvoorbeeld zeker handig in tijden dat het minder mooi weer is gedurende de week. Daarnaast is er op deze dag ook een speurtocht voor de onderbouw en bovenbouw.

Maandagavond

Discoavond: 19:00-20:30 uur! Het thema van dit jaar houden we nog even een verrassing, maar het belooft weer een leuk feest te worden.

Dinsdag

Op dinsdag gaan we met z’n alle naar de film, kom op dinsdag dus allemaal op de fiets naar KVW!

Woensdag

We gaan een dagje weg met de bus naar een leuke bestemming!

Donderdag

Zeskamp! Zwemmen, springen, klimmen en kruipen langs vele hindernissen.

Donderdagavond

Een spannende dag in de week iedereen mag blijven slapen. 18:30u gaan we de slaapplekken in orde komen maken, 19:30 start avondprogramma tot 22:00uur voor onderbouw en 01:00 (o.v.b.) voor de bovenbouw. Iedereen mág blijven slapen, maar het hoeft natuurlijk niet.

Vrijdag

voor alle kinderen die zijn blijven slapen wordt een ontbijtje verzorgd. Slaapspullen mogen pas om 16:00u weer opgehaald worden.

Onderbouw: De onderbouw zal deze dag volmaken met leuke spelletjes.

Bovenbouw: Voor de bovenbouw staat het jaarlijkse spannende zeepzit voetbaltoernooi gepland!

Zaterdag

Zaterdag start van de dag om 09:00u met de Rommelmarkt. De Rommelmarkt geopend vanaf 12:30uur voor IEDEREEN! Al het geld dat op de Rommelmarkt wordt opgehaald wordt gebruikt om KVW ook in de toekomst te laten blijven bestaan. Wilt u geen sponsor worden, maar wel een steentje bijdrage voor KVW: Kom dan gezellig naar de rommelmarkt en koop iets leuks voor uzelf! Daarnaast krijgt ook iedereen de kans om eieren te gooien op onze nieuwe leiding. Einde van de dag is om 15:00uur.

Zaterdagavond

Om 19:30 begint de bonte avond waarbij iedereen van harte welkom is! Deze avond is van 19.30 tot 22:00 en daarna start onze KVW veiling. Traditigetrou sluiten we de avond af met een spectaculair kampvuur