Hallo allemaal!

KVW 2022 is begonnen!! Vanochtend hebben we afgetrapt met een leuk toneelstukje en dansje. Daarna hebben we de groepjes bekend gemaakt. Toen zijn we begonnen met het programma en hebben we de crazy 88 en het nieuwe spel de mooiste vis van de zee gespeeld. De versierde platen zijn heel mooi geworden! We hebben de dag afgesloten met zijn allen met het leidingspel. Het was weer een geslaagde eerste dag!!

Wijziging van het verkeersplan

Er is een nieuwe locatie aangewezen voor het parkeren van de auto’s. Vanaf morgen zullen de auto’s op het weiland tegenover het kamp aan de andere kant van de Vorstweg geparkeerd worden. De slag tegenover de ingang is de oprit en de slag in de Vorstweg is de afrit. De rijrichting in de Vorstweg blijft hetzelfde.

En dan morgen…

Morgen gaan we hutten bouwen! De onderbouw gaat in de ochtend een speurtocht lopen en in de middag hutten bouwen. De bovenbouw gaat in de ochtend hutten bouwen en in de middag de speurtocht lopen. Zorg allemaal voor fijne schoenen waar je een stukje mee kan wandelen!Wat je verder niet mag vergeten:

-Petje

-Lunchpakketje

-Een flesje drinken (of meer). Lege flesjes kunnen wij op het kamp of bij een post opnieuw vullen met ranja of water.

-Zonnebrand

Alvast belangrijk: Morgenavond hebben we weer een disco. De disco begint om 19:00 uur. Het thema is duik mee in de zee. Chips en frisdrank kost €0,50. Ranja is gratis.

We zien jullie graag morgen weer om 09.00 uur.

Groetjes,

Alle vrijwilligers van KVW Lith

KVW 2022, dag 1 (21-08-2022)