DAG 5

Hallo allemaal!

Wat een dag.. Omdat de stroom ons even in de steek liet, konden we pas laat beginnen met de zeskamp. Na vijf rondes begon het erg hard te regenen, waardoor we helaas moesten schuilen in de grote tent. Toen het vervolgens begon met onweren, hebben we ervoor gekozen om alle kinderen naar de schuur te evacueren. De weersvoorspelling zag er toen niet goed uit, waardoor we besloten hebben om alle kinderen vervroegd op te laten halen. Achteraf gezien zijn we heel blij met de keuze die we gemaakt hebben, op deze manier hebben we het voor iedereen veilig kunnen houden. Helaas kwam in de middag nog een lastige keuze: wat doen we met vanavond? Uiteindelijk hebben we toch besloten om het avondprogramma niet door te laten gaan, omdat er weer onweer verwacht werd en er code oranje afgekondigd werd. Gezien de harde wind van nu, is dat ook een goede keuze geweest.
Wij willen familie van de Camp heel erg bedanken voor het beschikbaar stellen van hun schuur en het contacten van vele ouders. Ook willen we alle ouders bedanken voor de flexibiliteit en het snelle handelen. Hierdoor waren de meeste kinderen voor de harde regenbui thuis!

Huiduitslag
Wellicht hebben jullie het al op Facebook gelezen, maar we hebben vanochtend contact gehad met huisartsenpraktijk Wijnhoven. De huiduitslag is onschuldig, maar er wordt wel aangeraden om even langs de huisarts te gaan wanneer je kind huiduitslag heeft. Zolang er geen ontsteking op komt, gaan de bultjes vanzelf weg. Voor meer informatie mogen jullie contact opnemen met huisartsenpraktijk Wijnhoven.

En dan morgen…
Morgen zullen we beginnen met ene miniontbijt van Pure Uden. Daarna begint de onderbouw op het kamp met een grote buikschuifbaan. Deze is gesponsord door Arnoud van Os, waarvoor grote dank! In de middag lopen zij naar het dorp waar zij bij de Sleutel een film zullen gaan kijken. De bovenbouw gaat in de ochtend naar de Sleutel en in de middag is er weer een zeepzitvoetbaltoernooi. Neem dus weer badkleding, een handdoek en droge kleding mee. Wij zullen zorgen voor een heerlijke lunch! Om 16.00 uur mogen alle kinderen weer opgehaald worden.

Dan nog even het standaardlijstje met handige spullen:

  • Een flesje drinken (of meer). Lege flesjes kunnen wij op het kamp of bij een post opnieuw vullen met ranja of water.
  • Petje
  • Lunchpakketje
  • Zonnebrand

We zien jullie graag morgen om 09.00 op ons safaripark!

Groetjes,
Alle vrijwilligers van KVW Lith

 

KVW 2018, dag 5 (donderdag 9 augustus)