DAG 4

Hallo allemaal!

Ennn de week is doormidden! Vandaag waren we een dagje naar Hemelrijk. Zoals ieder jaar was ook dit jaar weer een succes!

Huiduitslag
Er zijn op het kamp kinderen met een huiduitslag. Wat dit precies is, is nog niet helemaal duidelijk. Wij bellen morgenvroeg de huisarts op om te vragen hoe te handelen, houdt hiervoor de Facebook en de site in de gaten. Wellicht is het verstandig om morgenvroeg zelf een afspraak te maken bij de huisarts, omdat er een aantal kinderen zijn met een antibioticakuur.
Wij willen nogmaals benadrukken dat wij echt geen slootwater gebruiken! Al het water dat op het kamp gebruikt wordt (zwembad, ranja, brandweer), is leidingwater en geen slootwater!

En dan morgen…
Morgen hebben we de zeskamp op het programma staan. Wij raden jullie aan om zwemkleding en een handdoek mee te nemen. Morgenavond staat het casinospel, het bosspel en het slapen op het kamp op het programma. Vanaf 18.30 uur mogen de slaapplekken in orde gemaakt worden. Om 21.30 uur zal het programma voor de onderbouw afgelopen zijn. Echter kunnen wij nog niet met alle zekerheid zeggen of het avondprogramma door zal gaan. De weersvoorspellingen zien er op dit moment nog niet goed uit. Het bestuur zal daar morgen een knoop over doorhakken en dit communiceren via Facebook en de site. Wederom de vraag om dit met elkaar te delen via klassenapps of dergelijke.

Dan nog even het standaardlijstje met handige spullen:

  • Een flesje drinken (of meer). Lege flesjes kunnen wij op het kamp of bij een post opnieuw vullen met ranja of water.
  • Petje
  • Lunchpakketje
  • Zonnebrand

We zien jullie graag morgen om 09.00 op ons safaripark!

Groetjes,
Alle vrijwilligers van KVW Lith

 

KVW 2018, dag 4 (woensdag 8 augustus)