DAG 5

Hallo allemaal!

Vandaag zijn we begonnen met het toneelstukje. Noor en Chiel hebben elkaar eindelijk weer gevonden en kunnen hun reis samen afmaken. Zij zijn naar America’s got talent geweest en hebben daar de twerk-challenge gezien tussen Dirk en Pieter. Helaas voor Dirk heeft hij zijn titel moeten afstaan. Daarna hebben alle groepjes het een en ander kunnen bespreken voor de bonte avond. Vervolgens hebben er twee kinderen per groepje een obstacle run gelopen. Na de obstacle run zijn we begonnen met de zeskamp. Tijdens de zeskamp hebben alle kinderen heerlijk met water kunnen spelen, pacman gespeeld, een ijsje gekregen en andere leuke dingen gedaan. De dag was mede mogelijk gemaakt door Grondverzetbedrijf Arnoud van Os en Installatiebedrijf Wim van Kilsdonk.

Vanavond:
Vanavond mogen alle kinderen blijven slapen. Wil je kind niet blijven slapen, maar wel graag even komen dan is dat geen probleem. Hieronder zullen we de tijden opsommen:

  • 18.30 uur: bedje klaarmaken
  • 19.00 uur: start programma onderbouw en bovenbouw
  • 21.30 uur: einde programma onderbouw
  • 00.30 uur: einde programma bovenbouw (dit kan ook iets uitlopen)

En dan morgen…
De kinderen die blijven slapen krijgen een ontbijt gesponsord door Pure Uden. Om 09.00 uur begint het programma voor de kinderen die thuis geslapen hebben. De onderbouw gaat morgen buikschuifslagbal en jongens tegen de meisjes spelen. De bovenbouw gaat zeepzitvoetbal doen. Beide groepen zullen ook wat tijd hebben om te oefenen voor de bonte avond. Neem dus allemaal weer badkleding, een handdoek, slippers en droge kleding mee. Een lunchpakketje is niet nodig, daar zullen wij voor zorgen. Om 16.00 uur mogen alle kinderen en spullen weer opgehaald worden. Spullen mogen NIET EERDER opgehaald worden.

Dan nog even het standaardlijstje met handige spullen:

  • Een flesje drinken (of meer). Lege flesjes kunnen wij op het kamp of bij een post opnieuw vullen met ranja of water.
  • Petje
  • Zonnebrand

We zien jullie graag morgen om 09.00 uur weer op het land!
Groetjes,
Alle vrijwilligers van KVW Lith

KVW 2019, dag 5 (donderdag 8 augustus)