DAG 4

Hallo allemaal!

De week is doormidden! Wat gaat de tijd snel.. Vandaag waren we een dagje naar Hemelrijk. Zoals ieder jaar was ook dit jaar weer een succes! Er zijn een aantal spullen blijven liggen bij Hemelrijk, die hebben wij meegenomen en liggen in een witte doos bij de gele keet.

En dan morgen…
Morgen is de dag gevuld met zeskampspellen. Het is daarom handig om zwemkleding, slippers, een handdoek en droge kleding mee te nemen.
Morgenavond hebben we het casinospel, het bosspel en het slapen op het kamp op het programma. Vanaf 18.30 uur mogen de slaapplekken in orde gemaakt worden. NIET EERDER! Rond 19:00 uur begint het programma voor de onder- en bovenbouw. Om 21.30uur is het programma voor de onderbouw afgelopen en om 00.30 uur is het programma voor de bovenbouw afgelopen. Slaapspullen mogen vrijdagmiddag om 16.00 uur weer opgehaald worden, niet vrijdagochtend.

Dan nog even het standaardlijstje met handige spullen:

  • Een flesje drinken (of meer). Lege flesjes kunnen wij op het kamp of bij een post opnieuw vullen met ranja of water.
  • Petje
  • Lunchpakketje
  • Zonnebrand
  • Vestje

Nog belangrijk:
We merken dat kinderen iedere dag eerder het veld op komen lopen. Wij snappen dat ze thuis niet meer te houden zijn, omdat ze zó graag naar Polderkamp komen, maar de leiding is pas vanaf 09.00 uur bij de hutjes vanwege de briefing in de ochtend. Daarnaast staan we dan ook nog niet langs de weg, wat voor onveilige situaties kan zorgen. Daarom willen wij jullie allemaal vragen om 09.00 uur het kamp op te komen.

Groetjes,
Alle vrijwilligers van KVW Lith

KVW 2019, dag 4 (woensdag 7 augustus)