DAG 2

Hallo allemaal!

Ook dag 2 zit er alweer op.. Vandaag hebben we de hutten gebouwd en de speurtocht gelopen. De onderbouw was in de middag erg snel klaar met hutten bouwen en konden daarom daarna lekker buikschuiven en het zwembad in. Er zijn weer hele mooie hutten gebouwd, wij zijn benieuwd waar dit jaar de gouden hamer naartoe gaat!
In de avond hebben we weer een mooi feestje gebouwd tijdens de disco. DJ ome Dirkie en MC Keelen zorgden voor de leuke plaatjes en wat vermaak. Ook dit jaar hadden we weer een aantal winnaars: Jelle Weits, Sien van Rooij, Stef van Bergen en Noor Raap waren de beste dansers van de avond en kregen daar een mooie prijs voor. Mees van Heck, Danika van Brugge, Milan van den Heuvel en Lieke van de Braak waren het mooiste verkleed, zij mochten een ritje maken in een Jaguar!!

En dan morgen…
Morgen gaan we naar de film bij de Hertog Jan. Welke film we gaan kijken is nog even een verrassing. De onderbouw gaat in de ochtend het sokkenspel in het dorp. In de middag gaat de bovenbouw Crazy88 spelen in het dorp.

Dan nog even het standaardlijstje met handige spullen:

  • Een flesje drinken (of meer). Lege flesjes kunnen wij op het kamp of bij een post opnieuw vullen met ranja of water.
  • Petje
  • Lunchpakketje
  • Zonnebrand

Nog belangrijk
Hebben jullie allemaal al naar DTV gekeken?? Zij zijn vandaag komen filmen en zenden daar een leuk stukje vanuit. Het filmpje is ook online te kijken via deze link: https://dtvnieuws.nl/nieuws/artikel/eerste-kindervakantieweek-van-de-regio-van-start

Dan willen wij jullie vriendelijk vragen om allemaal de aanwijzingen op te volgen van de leiding die aan de weg staan. We snappen dat het niet fijn is om een stukje te lopen en dat het het fijnste is om je kind recht voor de ingang af te zetten, maar helaas beperkt dat de doorstroom van het verkeer en de veiligheid van de kinderen. Onze leiding staat langs de weg om de veiligheid te waarborgen, daarom willen wij jullie allemaal verzoeken naar hen te luisteren.

We zien jullie graag morgen om 09.00 weer op het land!
Groetjes,
Alle vrijwilligers van KVW Lith

 

 

KVW 2019, dag 2 (maandag 5 augustus)