DAG 7

Hallo allemaal!

De zaterdagmiddag is ook alweer ten einde. Vandaag hebben we nog even onze laatste moves geoefend, zodat we vanavond kunnen schitteren op het podium. Daarna hebben alle groepjes hun kraampjes netjes gemaakt en zijn we om 12.30 uur gestart met de rommelmarkt. We hebben weer veel goede rommel een tweede thuis kunnen geven. Om 13.00 uur zijn we begonnen met het jaarlijkse eieren gooien. Dit jaar hadden we maar liefst 21 leiders die achter het eierrek moesten en die hebben samen 12.000 eieren gevangen.

En dan vanavond…
Vanavond is de bonte avond. Afgelopen week hebben alle groepjes flink geoefend om er een mooie avond van te maken.

BELANGRIJK!:
Het zal vanavond afkoelen naar 12 graden. Neem dus allemaal een vestje of jasje mee, zodat je het niet koud krijg. Dit jaar zal er geen kampvuur zijn die ons allemaal warm houdt. Zoals ieder jaar zullen we ook dit jaar weer een barbecue hebben waar je een broodje frikadel of broodje hamburger kan halen.

NIEUW DIT JAAR!
Het staat in het boekje en we hebben het al een aantal keer gemeld, maar vanavond zullen we CHIPS en NOOTJES verkopen! Het is NIET toegestaan om zelf iets mee te nemen. Alle opbrengsten gaan naar KVW, zodat we KVW volgend jaar weer tot een groot succes kunnen maken. Wij willen iedereen nadrukkelijk vragen om gebruik te maken van onze etenswaren!

We zien jullie allemaal graag vanaf 19.30 uur op onze savanne om KVW 2018 feestelijk af te sluiten!

Groetjes,
Alle vrijwilligers van KVW Lith

 

KVW 2018, dag 7 (zaterdag 11 augustus)