Dag 6 

Hallo allemaal! 

Nog maar een dag te gaan. Wat gaat de tijd toch snel! Vandaag heeft de onderbouw crazy88 gespeeld in de ochtend en heeft de bovenbouw zeepzitvoetbal gespeeld in de middag. Daarna heeft de leiding zelf ook nog een potje gespeeld. Verder is er veel op het kamp gespeeld en hebben alle groepjes geoefend voor de bonte avond. 

En dan morgen… 
Morgen is alweer de laatste dag van KVW 2023. Om 09.00 worden jullie weer op het land verwacht met spulletjes voor de rommelmarkt. Wij willen nadrukkelijk vragen om alleen spullen aan je kinderen mee te geven waar je écht nog iets mee kan. Dit wordt gecontroleerd bij de ingang en spullen waar we niks mee kunnen worden geweigerd. 

Om 12.30 uur dan opent de rommelmarkt en om 13:00 uur begint het eieren gooien. Om 15.00 uur is de rommelmarkt en het eieren gooien afgelopen. Dan zijn jullie om 19.30 uur allemaal weer welkom om de week knallend af te sluiten met aan het einde van de bonte avond een mooi kampvuur! Tijdens de bonte avond zullen wij chips en nootjes verkopen in de grote tent. Lekkernijen van thuis zijn daarom niet toegestaan! 

Nog belangrijk! 

-Overdag op de rommelmarkt kan er alleen met contant geld betaald worden. ’s Avonds zal er wel de mogelijkheid zijn om te pinnen. 

Dan nog even het standaardlijstje met handige spullen: 

-Een flesje drinken (of meer). Lege flesjes kunnen wij op het kamp of bij een post opnieuw vullen met ranja of water. 

-Petje 

-Lunchpakketje 

-Zonnebrand 

We zien jullie graag morgen om 09.00 op het land! 

Groetjes, 
Alle vrijwilligers van KVW Lith 

KVW 2023, dag 6 (18-08-2023)