DAG 5

Hallo allemaal!

Vandaag hebben we de zeskamp gehad. Tijdens de zeskamp hebben alle kinderen heerlijk met water kunnen spelen, op het springkussen gespeeld en andere hele leuke spellen gespeeld.

De onderbouw heeft ‘savonds het huntspel gespeeld en de bovenbouw heeft het casinospel gespeeld en nu is het bosspel voor de bovenbouw bezig. Om 00.30 uur eindigt het programma voor de bovenbouw (dit kan ook iets uitlopen)

En dan morgen…
De onderbouw gaat morgen crazy88 spelen. De bovenbouw gaat zeepzitvoetbal doen. Beide groepen zullen ook wat tijd hebben om te oefenen voor de bonte avond. Neem dus allemaal weer badkleding, een handdoek, slippers en droge kleding mee. Een lunchpakketje is niet nodig, daar zullen wij voor zorgen. Iedereen krijgt een lekker frietje van de sleutel. Om 16.00 uur mogen alle kinderen weer opgehaald worden. 

Dan nog even het standaardlijstje met handige spullen:

-Een flesje drinken (of meer). Lege flesjes kunnen wij op het kamp of bij een post opnieuw vullen met ranja of water.

-Petje

-Zonnebrand

Nog belangrijk:
-In verband met de droogte dit jaar zal de brandweer bij de bonte avond alleen blussen als het nodig is om waterverspilling te voorkomen. Daarom mogen de kinderen dit jaar helaas niet zelf blussen.

Groetjes,
Alle vrijwilligers van KVW Lith

KVW 2022, dag 5 (25-08-2022)