DAG 2

Hallo allemaal!

Ook dag 2 zit er alweer op.. Vandaag hebben we de hutten gebouwd en de speurtocht gelopen. Er zijn weer hele mooie hutten gebouwd, wij zijn benieuwd waar dit jaar de gouden hamer naartoe gaat! Er is zelfs een hut met een zwembad gebouwd dit jaar. 
In de avond hebben we weer een mooi feestje gebouwd tijdens de disco. DJ ome Dirkie en MC Keelen zorgden voor de leuke plaatjes en wat vermaak. Ook dit jaar hadden we weer een aantal winnaars: Jack van der Pijl, Guusje Bosch, Jesse van Bergen en Lynn Willemse waren de beste dansers van de avond en kregen daar een mooie prijs voor. Dante de Groot, Mayke van den Braak, Bob Smits en Kiki van Bruggen waren het mooiste verkleed, zij mochten een ritje maken in een discobus!!

En dan morgen…
Morgen gaan we op de fiets naar de film bij de Hertog Jan. Daarom is het belangrijk dat iedereen op de fiets naar het kamp komt. Welke film we gaan kijken is nog even een verrassing. Verder gaat er door de onderbouw en bovenbouw een nieuw spel gespeeld worden genaamd CIRCUS EN CO. 

Dan nog even het standaardlijstje met handige spullen:

  • Een flesje drinken (of meer). Lege flesjes kunnen wij op het kamp of bij een post opnieuw vullen met ranja of water.
  • Petje
  • Lunchpakketje
  • Zonnebrand

Dan willen wij jullie vriendelijk vragen om allemaal de aanwijzingen op te volgen van de leiding die aan de weg staan. We snappen dat het niet fijn is om een stukje te lopen en dat het het fijnste is om je kind recht voor de ingang af te zetten/op te halen, maar helaas beperkt dat de doorstroom van het verkeer en de veiligheid van de kinderen. Onze leiding staat langs de weg om de veiligheid te waarborgen, daarom willen wij jullie allemaal verzoeken aanwijzigingen op te volgen. Het is belangrijk dat de ouders die als eerste aankomen wat verder doorrijden naar de kruising met de Lutterstraat zodat de auto’s wat beter verdeeld zijn.

Nog belangrijk

  • Voor donderdag en vrijdag hoeven de kinderen geen eigen lunch mee te nemen. Deze wordt door ons verzorgd. 
  • Vrijdag is het belangrijk dat de kinderen van de onderbouw op de fiets naar het kamp komen zodat we naar het dorp kunnen fietsen aangezien het een stukje lopen is.

We zien jullie graag morgen om 09.00 weer op het land!
Groetjes,
Alle vrijwilligers van KVW Lith

KVW 2021, dag 2 (23-08-2021)