Hallo allemaal!

Dag 1 van Kinder Vakantie Werk Lith zit er alweer op. Een dag die voorbij gevlogen is. Vanochtend hebben we zoals ieder jaar weer afgetrapt met een woordje van de voorzitter waarna we ook met z’n alle hebben gekeken naar de aftrap van het toneelstukje.

Na het uitzwaaien van de ouders zijn de groepjes bekend gemaakt en zijn we begonnen met het programma van vandaag. De onderbouw is bezig geweest met het bord van de ruimte te knutselen en de bovenbouw hebben hun ruimte mascotte gemaakt. Door allemaal goed hun best te doen bij de spelletjes hebben ze hun materialen voor de borden kunnen verzamelen.

En wij kunnen jullie vertellen…… De borden zijn fantastisch geworden. 🤩🎨

Voordat de ouders kwamen hebben 4 leiding van de groepjes laten zien hoe goed ze kunnen samenwerken, tijdens het leidingspel.

Na deze goed geslaagde dag, kunnen we ons gaan verheugen op morgen. Hieronder nog wat extra informatie:

Morgen gaan we hutten bouwen! 🔨De onderbouw gaat in de ochtend hutten bouwen en lopen in de middag de speurtocht waar onze spellencommissie hun uiterste best voor heeft gedaan om er iets leuks van de te maken. De bovenbouw gaat in de ochtend de speurtocht lopen en mogen in de middag de hutten bouwen. 🔨 De speurtocht is in het dorp dus zorg allemaal dat je op de fiets komt zodat we naar het dorp kunnen fietsen. 🚴🏻

Belangrijk om niet te vergeten:

– Fiets 🚲

– Petje 🧢

– Lunchpakketje 🥪

– Een flesje drinken (of meer). Lege flesjes kunnen wij op het kamp of bij een post opnieuw vullen met ranja of water. 🧃

– Zonnebrand

– Liever geen banken meenemen, bij het wel meenemen van de bank wordt deze aan het eind van de week ook mee naar huis genomen.

Alvast belangrijk:

Morgenavond hebben we weer de disco met dit jaar het thema ruimte, trek je leukste ruimteoutfit aan en dan zien we jullie graag om 19:00u. Voor ranja wordt gezorgd en voor €0,50 kun je lekker een zakje chips of frisdrank halen.

We zien jullie graag morgen weer om 09.00 uur.

Groetjes,

Alle vrijwilligers van KVW Lith

KVW 2024, dag 1 (04-08-2024)