Hallo allemaal!

KVW Lith 2017 dan eindelijk echt van start gegaan! Na een opening met toneelstukje en de eerste dansjes zijn alle groepjes bekend gemaakt. Vervolgens zijn de eerste kennismakingsspelletjes gespeeld. De kinderen hadden enorm geluk, want ondanks de slechte weersvoorspellingen hadden we een heerlijk zonnetje! Zelfs het Brabants Dagblad was aanwezig en schreef een artikel over KVW Lith: http://www.bd.nl/oss/kinder-vakantie-werk-trapt-af-voor-activiteitenweek~a335ca3d/

Morgen beginnen we, zoals iedere dag, om 9.00 uur. Polderkamp is natuurlijk niks zonder hutten bouwen! Morgen is het hier de dag voor, dus neem je hamers, spijkers, doeken, zeilen, versieringen en ander gereedschap mee. We zullen kijken wie de mooiste hut kan bouwen en dus de “gouden hamer” zal winnen! Ook willen we een speurtocht gaan lopen. Zorg dus voor goede wandelschoenen, een jas voor als het toch gaat regenen, zonnebrand voor als de zon gaat schijnen, maar ook voor voldoende drinken en eten.

In de avond zal er in de grote tent vanaf 19.00 uur tot 20.30 uur een heuse discoavond zijn! Het thema is dit jaar natuurlijk ”superhelden en superschurken!” Iedereen probeert altijd zo origineel mogelijk verkleed te gaan, zo mooi mogelijk te dansen, en wie weet ben is de spectaculaire prijs dit jaar wel voor jou! We zien iedereen heel graag morgen!

Wil je meer foto’s zien? Bekijk dan ons fotoboek op Facebook! Hier posten we elke dag de laatste foto’s van iedere dag! Als je je inschrijft voor de nieuwbrief ontvang je dagelijks een link naar de laatste foto’s, doen dus! Dat kan hier op onze website!

 

Groetjes,

Bestuur en vrijwilligers van KVW Lith

Zondag, dag 1, KVW 2017