Hallo allemaal!!

De eerste dag van KVW zit er al weer op! De groepjes zijn bekend gemaakt, de kinderen hebben al leuke spellen gespeeld en ook hebben ze kennis met elkaar gemaakt. Ondanks het weer was het een geslaagde dag!

DSC_0738
DSC_0733
DSC_0719
DSC_0687

Morgen zal de dag 09:00 uur beginnen. De kinderen zullen hutten gaan bouwen en een speurtocht lopen. Het is belangrijk dat de kinderen goede schoenen aan doen en hamers, spijkers, doeken, zeilen etc. meenemen om een hut mee te kunnen bouwen. De voorspellingen geven aan dat het morgen weer regenachtig wordt, dus denk ook aan regenkleding.

Morgenavond om 19:00 uur tot 20:30 uur is de P-party. Het is bedoeling dat iedereen verkleed gaat als ‘iets’ dat begint met de P! Bijvoorbeeld als: piraat, prins, paard, poedel etc. Het mooist verkleedde meisje en jongen zullen een leuke prijs winnen! Doe je best!

Ook willen we iedereen bedanken die al ‘vrienden van KVW’ zijn geworden en die al flessen hebben ingeleverd. Hier zijn we erg blij mee! Natuurlijk kan inzamelen voor de flessen nog steeds en mogen deze gehele week ingeleverd worden! Wil je, (net als al zes anderen!), vriend worden van KVW? Dit kan al voor €50,- en je kunt je aanmelden bij de leiding of organisatie, per mail (via contact), telefoon etc. etc.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen via de mail? Meld je dan aan via www.kvwlith.nl!

Wil je meer foto’s zien, bekijk dan ons fotoboek! Hier posten we elke dag de laatste foto’s van iedere dag! Als je je inschrijft voor de nieuwbrief ontvang je dagelijks een link naar de laatste foto’s, doen dus!
Groetjes,

Bestuur en vrijwilligers van KVW Lith

Zondag, dag 1, KVW 2015