Hallo allemaal!!

Vanavond is alweer de laatste avond. De week is voorbij gevlogen! We hebben allemaal een top week gehad. Het weer was prachtig en alles is goed verlopen. Vandaag hebben de kinderen een stukje geoefend voor de bonte avond, die zij vanavond gaan aan ons zullen laten zien! Ook was de rommelmarkt en het eieren gooien weer een groot succes. De foto’s zullen volgen op facebook en op onze website! De bonte avond zal om 19:30 uur beginnen en om 22:00 uur zal het kampvuur worden aangestoken. Het podium, de bar en de BBQ zullen vanavond allemaal buiten zijn, het blijft namelijk heerlijk weer!
DSC_2109  DSC_0003DSC_0010
Daarnaast is er vanavond een veiling en een loterij. Ook zullen we bekend maken hoeveel flessen we hebben opgehaald met onze flessenactie. We hebben de flessen vandaag in bigbags gedaan en het zijn er een hele boel! Daar zijn wij erg trots  op, heel erg bedankt allemaal voor jullie inzit!
Ook zijn er al veel mensen vrienden van KVW geworden. Dit kan vanavond ook nog!! Als je jezelf nog wilt opgeven om ‘vriend’ te worden, laat dit dan weten aan de leiding of bestuur.

Tot vanavond allemaal!

Groetjes,
Bestuur en vrijwilligers KVW 2015

 

Zaterdag, dag 7, KVW 2015 – De Afsluiting!