Hallo allemaal!

De woensdag is voorbij gevlogen. De kinderen hebben de hele dag gespeeld in Hemelrijk. De zon was bijna de hele dag aanwezig, dus het kan niet beter!

step0001 step0001 (1) step0001 (2)

Morgen begint de dag weer om 9:00 uur. Donderdag staat altijd in het teken van de zeskamp. Er is goed weer voorspeld, dus denk aan zonnebrand, extra drinken, droge kleren, zwemkleding, een handdoek en makkelijke schoenen.
De kinderen zullen de hele dag leuke (water)spelletjes gaan spelen. Het belooft een mooie dag te worden op onze Van Amstel Burcht! Om 16:00 uur zal de dag weer afgelopen zijn.

Morgenavond mogen de kinderen (die willen), komen slapen in ons grote kasteel. Om 18:30 uur mogen de slaapplekken worden klaargemaakt. Daarna om 19:30 uur zal het avondprogramma van start gaan. De bovenbouw zal het spannende bosspel gaan spelen en de onderbouw gaat een echte pyjamaparty houden! Het programma voor de onderbouw zal om 21:30 uur afgelopen zijn. De bovenbouw zal ongeveer om 00:30 uur terugkomen op het kamp. Dit kan wat later worden.

Vrijdag begint de dag om 08:00 uur voor de kinderen die blijven slapen. De kinderen die niet zijn blijven slapen, zijn welkom om 09:00 uur. Er zal voor een ontbijt en lunch worden gezorgd! Om 16:00 uur is de vrijdag ook weer afgelopen en dan kunnen alle slaapspullen ook worden opgehaald.

Ook zijn wij erg blij met alle flessen die iedereen al verzameld heeft en met de mensen die al ‘vrienden’ zijn geworden van KVW. Het gaat de goede kant op! Iedereen, die nog lege flessen met statiegeld heeft, kan de lege flessen met statiegeld nog steeds inleveren in onze grote verzamelbak.

Meerdere foto’s van de dag binnenkort te vinden zijn op onze website en op Facebook!

Tot morgen,

Bestuur en vrijwilligers KVW Lith

Woensdag, dag 4, KVW 2015