Hallo allemaal!

Vandaag was alweer de vierde dag! Vandaag gingen we naar Hemelrijk en wat een geluk hadden we met het weer! Niet te heet, maar heerlijk zomers weer. De kinderen hebben heerlijk binnen en buiten gespeeld en om 15.00 uur reden de bussen weer terug naar de polder.

Morgen start de dag wederom om 9:00 uur. We gaan ook dit jaar weer zeskamp spelen! Het veld zal gevuld staan met luchtkussens en andere leuke spellen! Het weer kan eventueel gaan tegenvallen, dus zorg voor een regenjas voor de zekerheid! Om 16.00 is het dagprogramma weer afgelopen en mogen de kindjes naar huis.

Donderdag is er ook altijd een avondprogramma. Voor de kinderen die willen blijven slapen, is de grote tent open vanaf 18.30 uur. Vanaf dan (en dus niet eerder!) is het mogelijk de slaapspullen te brengen. Om 19.00 uur begint het avondprogramma, dus ook voor de kinderen die niet blijven slapen, maar wel zin hebben in spelletjes. Voor de onderbouw is het avondprogramma om 21.30 uur afgelopen. De bovenbouw gaat het bos in voor een spannend bosspel! Het programma voor de bovenbouw is om 0.30 uur afgelopen, maar houd er rekening mee dat dit wat kan uitlopen.

Groetjes van het bestuur en alle vrijwilligers van KVW

Woensdag, dag 3, KVW 2017