Hallo allemaal!!

De kinderen hebben vannacht lekker in ons grote kasteel geslapen. Het bosspel en de quiz gisteravond waren een groot succes! Vandaag heeft de bovenbouw zeepzit voetbal gedaan. De onderbouw heeft het swingpaleis gespeeld, buik geschoven en gezwommen in het zwembad! Het was prachtig weer en we hebben allemaal volop genoten!!

DSC_1114

DSC_1121

Morgen begint de dag weer om 09:00 uur. Je mag dan al mooie rommel meenemen voor de rommelmarkt. Om 12:30 uur is de rommelmarkt geopend voor IEDEREEN! Er is dit jaar een lootjesverkoop voor de loterij en ook de flessen met statiegeld zijn welkom in onze verzamelbak. Dit jaar verkopen wij weer lekkere ijsjes van venezia en gaan we natuurlijk eieren gooien op de nieuwe leiding.
Om 15:00 uur is de rommelmarkt afgelopen en zal de burcht worden omgebouwd tot een heus kasteelfeest. Het feest zal grotendeels buiten worden gevierd. We hebben een BBQ en een bar met lekkere koude drankjes. Rond 22:00 uur zal deze avond worden afgesloten met ons traditionele kampvuur. Het belooft een mooie avond te worden!

Meer foto’s van iedere dag zijn te vinden in ons Fotoboek!

We zien jullie allemaal graag morgen,

Groetjes,

Bestuur en vrijwilligers KVW 2015

Vrijdag, dag 6, KVW 2015