Logo KVW
Hallo allemaal!

De KVW week komt alweer erg dichtbij en wij zijn er met alle vrijwilligers weer helemaal klaar voor! Alle voorbereidingen zijn getroffen en alle plannen voor de week liggen weer klaar om er ook dit jaar weer een groot succes van te maken!

De nieuwsbrief

Gedurende de KVW week zullen, degene die zich hebben aangemeld voor onze nieuwsbrief, iedere dag een verslag ontvangen van alles wat er tijdens de dag is gebeurd. Toch leuk om op deze manier toch even terug te lezen en te zien via de mail. In deze mail zullen eventueel ook links zitten naar ons een fotoboek op onze websites waar meer foto’s gevonden kunnen worden!

Natuurlijk kunnen de meeste activiteiten gedurende de week ook gewoon gevolgd worden via onze Facebook pagina, deze vind je hier.

De KVW loterij

In onze KVW loterij zijn prijzen te winnen die door verschillende bedrijven in Lith en omgeving worden aangeboden, echte streekproducten en services dus! Via deze weg mogen we al enkele prijzen bekend maken van de KVW loterij!

  • Schermafbeelding 2015-08-07 om 15.07.33Een hoge kwaliteit schapenvacht via Jan Eikelenboom!
  • Een bon voor een gratis APK  via Autocare!

Loten voor onze loterij zijn te koop op de zaterdagmiddag, gedurende de KVW rommelmarkt en de bonte avond. Door mee te doen aan de loterij draagt u ook weer bij aan het realiseren van onze plannen voor het 50-jarig-jubileum van KVW volgend jaar en kun je tegelijkertijd ook mooie prijzen winnen.

De komende periode zullen nog meer prijzen bekend worden gemaakt!

De Flessenactie!

Op het KVW terrein zal dit jaar een grote versierde bak te vinden zijn waar de kinderen alle flessen voor de flessenactie kunnen ingooien. Welk groep en welk kind verzamelt de meeste flessen? Schakel je vrienden en familie in zodat er zo veel mogelijk flessen kunnen worden ingezameld voor het 50-jarig jubileum!

 

Nog maar een paar dagen…