Hallo allemaal!

Vandaag was alweer de tweede dag! Het was een dagje met gelukkig erg goed weer! De hutten zijn gebouwd en zien er prachtig uit! We zijn erg benieuwd wie deze week de gouden hamer zal winnen. Ook is er een speurtocht door het dorp gelopen door zowel de bovenbouw en onderbouw. Deze avond is er een leuke disco waar iedereen verkleed zal komen en ook prijzen voor ‘beste danser’ en ‘best verkleed’ uitgereikt zal gaan worden.

Morgen start de dag wederom om 9:00 uur. We gaan allemaal een leuke film kijken bij de Sleutel in Maren Kessel! Anders dan andere jaren hoeft er geen fiets meegenomen te worden, want we gaan lopend naar de Sleutel toe. Welke films we gaan kijken blijft nog even een verrassing, maar we beloven dat het erg leuk zal worden!

De bovenbouw gaat levend bingo spelen en de onderbouw het beroemde gekleurde sokkenspel. Daarbij zijn goede schoenen wel handig. Morgenochtend lijkt het goed weer te gaan worden, maar in de middag gaat het regenen, dus het is verstandig om een regenjas mee te nemen.

Ten slotte is er een wijziging in het verkeersplan. In de Pastoor Roesweg weten sommige ouders zich helaas niet aan een gepaste snelheid te houden. Daarom zijn we genoodzaakt deze straat vanaf morgenvroeg autovrij te maken. Voor het nieuwe verkeersplan verwijzen we jullie naar de Facebook pagina van KVW.

Groetjes van het bestuur en alle vrijwilligers van KVW

Maandag, dag 2, KVW 2017