Hallo allemaal!!

De tweede dag zit er ook weer op. We hebben vandaag een vossenjacht gedaan en de kinderen zijn druk bezig geweest met het bouwen van hun hut. Door al die mooie kastelen, ziet het veld er nu echt middeleeuws uit.

DSC_0749

Vanavond om 19:00 uur begint onze ‘P-party’! Kom allemaal verkleed als iets wat begint met de letter ‘p’. De kinderen die het mooist verkleed zijn, zullen een erg leuke prijs winnen. De disco zal om 20:30 uur afgelopen zijn. Als de kinderen tijdens het feest een zakje chips en/of wat fris willen, kunnen ze consumptiebonnen kopen. Eén consumptiebon kost 50 eurocent.Morgen start de dag om 9:00 uur. We gaan met z’n alle naar de film. Welke film blijft nog even een verrassing!! Het is belangrijk dat iedereen met de fiets komt, zodat we naar de film kunnen fietsen. Het zou fijn zijn als de kinderen de fiets NIET op slot zetten. Zo voorkomen wij het speuren naar fietssleuteltjes. De TD zal die dag over de fietsen waken.

De bovenbouw gaat cluedo spelen en de onderbouw het beroemde gekleurde sokkenspel. Daarbij zijn goede schoenen en een regenjas wel handig.

Gelukkig zijn de voorspellingen voor het weer vanaf morgen een stuk gunstiger, dan zullen we de zon nog eens gaan zien!

Wil je foto’s bekijken van de evenementen overdag, ga dan naar ons fotoboek! >> hier!

Tot vanavond!

Groetjes,

Bestuur en vrijwilligers van KVW Lith.

Maandag, dag 2, KVW 2015