Hallo allemaal!

Het is bijna weer zo ver: het ‘Polderkamp’ komt er weer aan!! Dit keer voor de 51-ste keer. Wij zouden het erg leuk vinden als jullie er ook weer bij zijn! Zorg daarom dat je erbij bent tijdens de inschrijfavond voor KVW 2017 op 23 juni.

Op onze website vind je de link om het inschrijfformulier te downloaden! Print dit formulier uit en neem deze vervolgens mee naar de inschrijfavond (vrijdagavond 23 juni van 19.30-21.00 uur in de Hertog Jan van Brabant te Lith), dan gaat het allemaal wat sneller!

Wanneer is  KVW?

Kinder Vakantie Werk vindt dit jaar plaats in de week van zondag 13 augustus tot en met zaterdag 19 augustus aan de Vorstweg 5 te Maren-Kessel.

Het Thema, het programma en overige info

Dit jaar is ons thema: superhelden en superschurken! Op zondag 13 augustus beginnen we om 11.00 uur met de opening. Wij zouden het super leuk vinden als je dan verkleed komt als echte superheld of superschurk. Je ouders zijn die dag welkom tot 12.00 uur, daarna starten we het programma voor de kinderen. De rest van de week (maandag tot en met zaterdag) start het programma om 09.00 uur en eindigt het programma om 16.00 uur, tenzij anders staat aangegeven. Na het drukke programma van de week, eindigen we op zaterdagavond, vertrouwd, met de bonte avond en een spetterend kampvuur!

Kinderen die het volgende schooljaar (2017-2018) naar groep 4 gaan tot en met de kinderen die volgend schooljaar naar de brugklas gaan, kunnen zich opgeven voor Kinder Vakantie Werk Lith. De kosten voor het kamp zijn € 30,- per kind.

Nog meer informatie? Bekijk even onze site :)

Tot op de inschrijfavond!

Bestuur KVW Lith 2017

Inschrijven voor KVW 2017!