Beste kinderen en ouders,

Het is bijna weer zo ver: het ‘Polderkamp’ komt er weer aan!! Dit keer voor de 52-ste keer. Wij zouden het erg leuk vinden als jij ook meedoet!

Kinder Vakantie Werk vindt dit jaar plaats in de week van zondag 5 augustus tot en met zaterdag 11 augustus aan de Kesselsegraaf 6 te Maren-Kessel.

Dit jaar is ons thema: safari. Op zondag 5 augustus beginnen we om 11.00 uur met de opening. Wij zouden het super leuk vinden als je dan verkleed komt. Je ouders zijn die dag welkom tot 12.00 uur, daarna starten we het programma voor de kinderen. De rest van de week (maandag tot en met zaterdag) start het programma om 09.00 uur en eindigt het programma om 16.00 uur, tenzij anders staat aangegeven. Na het drukke programma van de week, eindigen we op zaterdagavond met de bonte avond en een spetterend kampvuur.

Kinderen die het volgende jaar (2018-2019) naar groep 4 gaan tot en met de kinderen die volgend schooljaar naar de brugklas gaan, kunnen zich opgeven voor Kinder Vakantie Werk Lith. De kosten voor het kamp zijn €30,- per kind.

Heb je `in om mee te doen, vul dan onderstaand strookje (download formulier) in en lever dit samen met €30,- in. Het inleveren kan op woensdagavond 13 juni van 19.30-21.00 uur in de Hertog Jan van Brabant te Lith. Na deze avond worden er géén aanmeldingen meer aangenomen. Op het strookje mag je twee namen van kinderen invullen bij wie je graag in het groepje zou willen. Wij gaan dan onze uiterste best doen om jou bij deze kinderen in het groepje in te delen, maar kunnen niets garanderen.

Ga naar onze facebookpagina www.facebook.com/kvwlith (openbaar, dus ook voor niet-facebook gebruikers) voor de laatste informatie en voor foto’s van voorgaande jaren. Mocht je nog vragen hebben, mail dan gerust naar kvwlith@live.nl of neem contact op met Sophie Frieling: 06-31777265.

 

We hopen je deze zomer te zien in de polder!

Groetjes,

 

Bestuur Kinder Vakantie Werk Lith

 

Inschrijfformulier KVW2018