Beste kinderen en ouders,Logo KVW

Het is weer zover, het “Polderkamp” wordt weer gehouden! Het is deze maal voor de 50-ste keer en we zouden het erg leuk vinden als jij ook meedoet!! Dit wordt namelijk ons Jubileumjaar en we pakken groots uit!!

Kinder Vakantie Werk vindt dit jaar plaats in de week van zondag 21 augustus t/m zaterdag 27 augustus aan de Tiendweg 23 in Lith.

Dit jaar is ons thema “FEEST (vanwege het jubileum)”. We beginnen op zondag 21 augustus om 11.00 uur met de opening en we vinden het leuk als jullie dan verkleed komen. Je ouders zijn op zondag tot en met 12:00 uur van harte welkom. Het programma van maandag tot en met zaterdag zal iedere ochtend starten om 09:00 uur en eindigen om 16:00 uur, tenzij anders wordt aangegeven. Na het drukke programma van de week eindigen we op zaterdagavond 27 augustus met de bonte avond en een spetterend kampvuur.

Kinderen die het volgende schooljaar (2016-2017) naar groep 4 gaan tot en met de kinderen die volgend schooljaar naar de brugklas gaan, kunnen zich opgeven voor Kinder Vakantie Werk Lith.

De kosten voor het kamp zijn € 30,- per kind.

Klik hieronder op de link om het formulier te downloaden! Print dit formulier uit en neem deze vervolgens mee naar de inschrijfavond, dan gaat het allemaal wat sneller!