Beste kinderen en ouders,Logo KVW

Het is bijna weer zo ver: het ‘Polderkamp’ komt er weer aan!! Dit keer voor de 51-ste keer. Wij zouden het erg leuk vinden als jij ook meedoet!

Kinder Vakantie Werk vindt dit jaar plaats in de week van zondag 13 augustus tot en met zaterdag 19 augustus aan de Vorstweg 5 te Maren-Kessel.

 Dit jaar is ons thema: superhelden en superschurken! Op zondag 13 augustus beginnen we om 11.00 uur met de opening. Wij zouden het super leuk vinden als je dan verkleed komt als echte superheld of superschurk. Je ouders zijn die dag welkom tot 12.00 uur, daarna starten we het programma voor de kinderen. De rest van de week (maandag tot en met zaterdag) start het programma om 09.00 uur en eindigt het programma om 16.00 uur, tenzij anders staat aangegeven. Na het drukke programma van de week, eindigen we op zaterdagavond, vertrouwd, met de bonte avond en een spetterend kampvuur!

Kinderen die het volgende schooljaar (2017-2018) naar groep 4 gaan tot en met de kinderen die volgend schooljaar naar de brugklas gaan, kunnen zich opgeven voor Kinder Vakantie Werk Lith.

De kosten voor het kamp zijn € 30,- per kind.

Klik hieronder op de link om het formulier te downloaden! Print dit formulier uit en neem deze vervolgens mee naar de inschrijfavond (vrijdagavond 23 juni van 19.30-21.00 uur in de Hertog Jan van Brabant te Lith), dan gaat het allemaal wat sneller!