Hallo allemaal!

Gisteren was de disco voor de kinderen weer een groot succes! Het ‘P’-thema zorgde voor een vele creatieve pakken en kostuums. Natuurlijk zijn er ook dit jaar twee kinderen uitgekozen die het beste waren verkleed en zij hebben een heus KVW VIP prijzenpakket ontvangen!

DSC_0838

Vandaag hebben een erg leuke dag achter de rug. De bovenbouw heeft levend cluedo gespeeld en de onderbouw het gekleurde sokkenspel. De kinderen hebben daarnaast ook de film ‘Home’ gekeken en het was nog nooit zó stil in de zaal, met andere woorden, ook de film was een groot succes!

De zon heeft zich voor het eerst tijdens kindervakantieweek 2015 laten zien en dat belooft alleen maar meer te worden de komende dagen (hopelijk)!

DSC_0847 DSC_0844

Morgen begint de dag om 9:00 uur. Op woensdag gaan we altijd een dagje weg met de bus!! De bussen zullen om 9:30 vertrekken vanaf het kamp. De kinderen verzamelen zich bij de oprit van de familie van Amstel. Om het allemaal georganiseerd te laten verlopen stapt de onderbouw rechts van de oprit op en de bovenbouw aan de linker kant. Het is niet de bedoeling dat de kinderen voordat de bussen vertrekken nog op het veld komen. De kinderen mogen de fiets natuurlijk wel wegzetten op het kamp, via de rijplaten.  De dag zal weer om 16:00 uur afgelopen zijn.

Tijdens het dagje weg kunnen de kinderen eventueel wat geld meenemen om een lekker ijsje/frietje te kopen. Dit hoeft niet meer dan 5 – 10 euro te zijn.

Wil je meer foto’s zien van vandaag of de disco van de maandagavond, bezoek dan ons fotoboek op de website! >> hier! Op de website kun je jezelf ook inschrijven voor de nieuwbrief en dan ontvang je dagelijks de KVW nieuwsbrief via de mail!

Tot morgen!

Groetjes,

Bestuur en vrijwilligers KVW Lith

Dinsdag, dag 3, KVW 2015