Hallo Allemaal,

Wat is de week voorbij gevlogen! Afgelopen anderhalve week hebben 81 jongeren kei hard gewerkt om ervoor te zorgen dat het een top week voor de kinderen zou worden. En wat is het een geslaagde editie geweest! Echt een met een gouden randje die we allemaal niet snel gaan vergeten. Een prestatie waar we meer dan trots op zijn en nog veel van gaan nagenieten.

Overdag was het super gezellig op het weiland bij de rommelmarkt en bij het eieren gooien. Vanwege het prachtige weer hadden we ook weer de ijskar laten komen, als lekkere verkoeling. De kinderen hebben allemaal hun best gedaan geld op te halen voor KVW en het is mooi om te zien hoe ze zichzelf inzetten voor KVW. Bedankt allemaal!

Ook de avond was weer erg gezellig en wat is deze avond snel voorbij gegaan! We hadden in totaal 24 top-acts van kindergroepen die allemaal op eigen manier speciaal waren! We sloten de avond vervolgens af met een vuurwerk-show en natuurlijk het grote traditionele kampvuur!

11

Bedankt allemaal

Wij zijn ontzettend trots op deze laatste editie van KVW en we willen graag iedereen bedanken die de organisatie van dit jaar mede mogelijk heeft gemaakt. Super bedankt en hopelijk zien we jullie ook allemaal volgend jaar!

PS: Noteer alvast in je agenda KVW 2017 van zondag 20 tot en met zaterdag 26 augustus!

Bestuur en vrijwilligers van KVW Lith

Dag 7, zaterdag 26 augustus 2016: De laatste dag!