Hallo allemaal!

Wat was het vandaag toch weer fantastisch weer! We hebben de activiteiten van de dag lekker hierop afgestemd en vooral veel met water gespeeld vandaag. Buiten het zeepzitvoetbaltoernooi, de tobbedansbaan, ‘buikschuif honkbal’ en ons zwembad, is dit jaar ook de brandweer langs geweest met verkoeling voor de kids (super bedankt!). We kunnen eigenlijk wederom zeggen dat vandaag uitstekend is verlopen en de kinderen volop hebben genoten

14102494_1277644155587992_8522589346887202632_n

Wat gaan we morgen doen?

Morgen is alweer de laatste dag (wat gaat de tijd snel)! Al hoewel dit super jammer is, hebben we wel weer een super leuk programma voor deze dag. In de middag is de rommelmarkt en mogen kinderen spullen meenemen naar polderkamp om te verkopen.

Daarnaast gaan we eieren gooien op de nieuwe leiding, maar ook op oud-leiding die ons helaas volgend jaar gaan verlaten, zoals ook onze voorzitster Inge Wiegmans! Wil je weten wanneer jouw leiding achter het eierenrek staat, bekijk dan even onze facebookpagina!

De opbrengst van de rommelmarkt, het eieren gooien en de verkochte drank gaat naar KVW Lith, zodat we er ook volgend jaar weer een mooi feestje van kunnen maken. We willen jullie daarom ook allemaal van harte uitnodigen op ons KVW terrein in de polder!

Foto’s van de dag volgen zo snel mogelijk!

Tot morgen!

Dag 6, vrijdag 26 augustus 2016