Hallo allemaal!

Wat was het gezellig gisterenavond! De onderbouw had een geweldige mini-disco, casino-spelen en natuurlijk een verhaaltje voor het slapengaan. Vanmorgen waren de kindjes weer vroeg wakker en een heus kussengevecht was een feit! We begonnen de dag goed, want er stond een heerlijk ontbijtje voor ons klaar van Pure Uden van de familie van der Klauw! Enorm bedankt voor het heerlijke ontbijtje!

Vandaag was er slecht weer voorspeld, waardoor we moesten uitwijken naar een andere locatie. We zijn erg warm ontvangen bij de manège Rust Roest en de Sleutel. Hier hebben de kinderen leuke spelletjes gedaan, geknutseld, film gekeken en natuurlijk zeepzit-voetbal gespeeld!

Wat gaan we morgen doen?

Morgen is alweer de laatste dag (wat gaat de tijd snel)! Al hoewel dit super jammer is, hebben we wel weer een super leuk programma voor deze dag. In de middag is de rommelmarkt vanaf 12.30 uur en mogen kinderen spullen meenemen naar polderkamp om te verkopen. Daarnaast gaan we eieren gooien op de nieuwe leiding en zullen er lekkere ijsjes te koop zijn.

In de avond is er natuurlijk ook dit jaar weer de bonte avond! Ieder groepje zal een prachtig dansje doen, er is een barbecue, een veiling en als klap op de vuurpijl is er de einduitslag van alle spelletjes!

De opbrengst van de rommelmarkt, het eieren gooien en de verkochte drank gaat naar KVW Lith, zodat we er ook volgend jaar weer een mooi feestje van kunnen maken. We willen jullie daarom ook allemaal van harte uitnodigen op ons KVW terrein in de polder!

Tot morgen!

Dag 6, vrijdag 18 augustus 2017