Hallo allemaal!

Het was een super leuke dag in de Lithse polder. We hebben de zeskamp gedaan op een van de heetste dagen van deze zomer. Ondanks de hitte heeft iedereen het super naar zijn zin gehad en was het zwembad en de waterglijbaan een van de populairste onderdelen van de zeskamp!
We hebben vanavond ook nog een avondprogramma voor de onder- en bovenbouw! De kinderen gaan de KVW-quiz spelen en de bovenbouw gaat ook nog een spannende spooktocht lopen.

Als je blijft slapen mag je om 18:30 uur de slaapplek in orde komen maken in de grote tent. We leggen geen zeil neer in verband met de hitte in de tent, om een sauna te voorkomen. Het gras is droog, dus daar kan het bed gemakkelijk op neergelegd worden.

Om 19:00 uur zal het programma van de onder- en bovenbouw beginnen. Het programma van de onderbouw zal 21:30 uur afgelopen zijn. De bovenbouw zal na verwachting rond 01:00 uur klaar zijn met de spooktocht. Dit kan soms iets later worden!

Vrijdag begint de dag voor de kinderen die blijven slapen om 08:00 uur en het ontbijt zal dan worden verzorgd door PURE Lunchroom in Uden.
Voor de kinderen die niet zijn blijven slapen, begint het programma om 09:00 uur. We gaan morgen zeepzitvoetbal spelen en andere leuke waterspellen.

LET OP! Vanwege de aanhoudende hitte willen we ons programma met een uur inkorten. Dit betekent dat alle kinderen om 15.00 uur naar huis gaan!

Dit betekent dus ook dat de slaapspullen na 15:00 uur kunnen worden opgehaald.

Voor vrijdag is het belangrijk dat iedereen het volgende meeneemt:
– extra drinken
– een petje
– zonnebrand
– zwemspullen, we hebben namelijk een super verkoelende verrassing :)
– t-shirt die vies mag worden
– lege flesjes meenemen (vooral voor de kinderen die zijn blijven slapen, we kunnen deze dan makkelijk bijvullen met onze koele ranja)
We hebben genoeg ranja voor iedereen!
Ook zorgen we in de middag voor iedereen voor frietjes en frikandellen.

Tot vanavond!

Dag 5 met belangrijke wijziging in programma van vrijdag!