Hallo allemaal!

Donderdag is het ieder jaar zeskampspelen! Ondanks de regenbuien hebben we het toch allemaal doorgezet en hebben de kinderen flink genoten!

Vanavond mogen de kinderen komen slapen in de grote tent. Vanaf 18.30 uur kunnen de bedjes worden gebracht, helaas niet eerder dan dat. De kinderen die niet blijven slapen zijn ook van harte welkom voor het avondprogramma. Voor de onderbouw is het avondprogramma afgelopen om 21.30 uur en voor de bovenbouw rond 0.30 uur. Het is mogelijk dat dit iets uitloopt.

Vrijdagochtend staat er een heerlijk ontbijtje klaar voor de kinderen die zijn blijven slapen! De kinderen die niet zijn blijven slapen zijn welkom vanaf 9.00 uur. De slaapspullen mogen pas opgehaald worden aan het eind van de middag, dus nog niet in de ochtend. Er hoeft geen lunch meegenomen te worden, want de kinderen krijgen heerlijke frietjes!

Helaas zit het weer morgen tegen en waarschijnlijk gaan we daarom uitwijken naar een andere locatie. Verzamelen doen we wel bij het kamp, aangezien de meeste kinderen zijn blijven slapen. Vanuit daar gaat de bovenbouw naar de manege en de onderbouw naar de Sleutel. Voor de onderbouw zouden we graag willen vragen of de kinderen sportschoentjes met niet-zwarte zolen meenemen. Ook zouden we iedereen willen vragen voldoende warme (extra) kleding mee te nemen. Hopelijk kunnen we er zo toch nog een leuke dag van gaan maken!

Groetjes van het bestuur en alle vrijwilligers van KVW

Dag 5, Donderdag 17 augustus 2017