Hallo iedereen!

De tweede dag was weer super leuk! Ondanks de slechte weersvoorspellingen is het gelukkig grotendeels droog gebleven. De hutten zijn grotendeels al gebouwd en de hutten zien er fantastisch uit! Ook heeft de onderbouw een superleuke fotospeurtocht gelopen door Lith. De bovenbouw heeft de crazy 88 gedaan in het dorp, wat wederom met grote enthousiasme is gedaan door de kinderen en leiding.

DSC_1123

Morgen start de dag om 9:00 uur. We gaan allemaal een leuke film kijken bij de Hertog Jan van Brabant! Het is dus verstandig om je fiets mee te nemen, om zo te fietsen naar de film. Zorg er voor dat je de fiets NIET op slot zet, dat scheelt een hoop gezoek naar verloren sleutels en wij zorgen voor de persoonlijke bewaking van de fietsen. Welke films we gaan kijken blijft nog even een verrassing.

De bovenbouw gaat cluedo spelen en de onderbouw het beroemde gekleurde sokkenspel. Daarbij zijn goede schoenen wel handig.

Vanaf morgen wordt het dan eindelijk lekker zomers weer! Hier zijn we enorm blij mee! Denk aan genoeg zonnebrand en genoeg drinken mee te nemen!

We zien jullie morgen!


Groetjes van het bestuur en alle vrijwilligers van KVW

Dag 2, Maandag 22 augustus 2016