Logo KVW

Hallo allemaal!

Het 50-jarig jubileum is vandaag dan eindelijk van start gegaan! Na een gezellige opening zijn alle groepjes bekend gemaakt en de eerste spelletjes zijn gespeeld. Het weer zat nog niet helemaal mee, maar dat mocht de pret gelukkig niet drukken. Wat ons betreft was het een zeer geslaagde eerste dag!

Morgen beginnen we, zoals in principe iedere dag zal zijn, om 9.00 uur. Ondanks de weersvoorspellingen gaan we hutten bouwen! Neem dus je hamers, spijkers, doeken, zeilen, versieringen en ander gereedschap mee. We zullen kijken wie de mooiste feesttent kan bouwen! Ook willen we een speurtocht gaan lopen. Zorg dus voor goede wandelschoenen, een waterdichte jas, maar ook voor voldoende drinken en eten.

In de avond zal er in de grote tent vanaf 19.00 uur tot 20.30 uur een heuse discoavond zijn! Het thema is dit jaar Abraham en Sara. Iedereen probeert altijd zo origineel mogelijk verkleed te gaan, zo mooi mogelijk te dansen, en wie weet ben is de spectaculaire prijs dit jaar wel voor jou! We zien iedereen heel graag morgen!

Wil je de nieuwsbrief ontvangen via de mail? Meld je dan aan via deze site via het blok hiernaast of onderin de website!

Wil je meer foto’s zien, bekijk dan ons fotoboek op Facebook! Hier posten we elke dag de laatste foto’s van iedere dag! Als je je inschrijft voor de nieuwbrief ontvang je dagelijks een link naar de laatste foto’s, doen dus!

 

Groetjes,

Bestuur en vrijwilligers van KVW Lith

Dag 1, Zondag 21augustus 2016